Cetiri tocka

/   cetiritocka.com     AutoMoto   / Hrvatski  

2019-10-13 09:58:31

{"title":"Valtteri Bottas odličnom vožnjom došao do pobjede na VN Japana! | TV Automagazin","alias":"valtteri-bottas-odli-nom-vo-njom-do-ao-do-pobjede-na-vn-japana-tv-automagazin-1570953543664-4BhuzHLRER","url":"http://www.tvautomagazin.hr/valtteri-bottas-odlicnom-voznjom-dosao-do-pobjede-na-vn-japana/","canonicals":["http://www.tvautomagazin.hr/valtteri-bottas-odlicnom-voznjom-dosao-do-pobjede-na-vn-japana/"],"description":"Pobjednik utrke za VN Japana je Valtteri Bottas u Mercedesu! Drugo mjesto pripalo je Sebastianu Vettelu u Ferrariju, a treće mjesto je osvojio Lewis...","content":"

Pobjednik utrke za VN Japana je Valtteri Bottas u Mercedesu!  Drugo mjesto pripalo je Sebastianu Vettelu u Ferrariju, a treće mjesto je osvojio Lewis Hamilton u drugom Mercedesu.

Vremena vozača uskoro…

Tijek utrke:

Start utrke je prošao jako loše za dva Ferrarija jer su ‘zaspala’ te je Vettel odmah izgubio poziciju od Valtterija Bottasa. Uspio je zatvoriti Hamiltona za drugu poziciju, ali je iza njega došlo do kontakta između Leclerca i Verstappena. Max je išao s vanjske strane u drugi zavoj, a Charles je malo ‘izgubio’ bolid te se Nizozemac izvrtio i završio na začelju poretka.

LAP 1/53: Bottas gets a brilliant start and leads!

Drama behind as Verstappen and Leclerc tangle, and the Ferrari man tells the team his car has damage#JapaneseGP


www.tvautomagazin.hr
bottas japana utrke pobjede mjesto valtteri mercedesu pripalo sebastianu drugo ferrariju vetteluUser comments